MLL:n puuhailtapäivässä askarreltiin ja touhuttiin kaikkea kivaa

0
Kasvomaalauspisteessä käytiin innolla maalauttamassa mitä erilaisempia kuvia iholle. Elina Lahtinen maalasi Sisu Broströmin poskeen ilmapalloja. Kuva: Merja Halinen

Työväentalolla oli sunnuntai-iltapäivänä kovaa vilskettä ja vipinää, kun kymmenet lapset peuhasivat, leikkivät ja askartelivat MLL:n Uudenkaupungin paikallisyhdistyksen järjestämässä puuhailtapäivässä. Tilaisuus liittyi parhaillaan käynnissä olevan Lasten kuu – Marraskuu -kulttuurikuukauden ohjelmaan.

MLL:n perhekeskus Ipana-Messissä on paljon ohjelmaa muutoinkin. Joka viikko kokoontuvat vauvakahvit ja perhekahvilat ja parillisilla viikoilla iltaperhekahvila sekä lastenvaateompelutreffit. Lisäksi kerran kuukaudessa pidetään yhden vanhemman perheiden olkkari.

 

Lue lisää 7.11.2017 lehdestä