Päivi Sappinen on Hehkuvin persoona

0
Päivi Sappinen joutui heti äänestystuloksen paljastuttua Uudenkaupungin Sanomien päätoimittajan Eija Eskola-Burin haastatteluun.

Uudenkaupungin Hehkuvin persoona on sisällöntuottaja Päivi Sappinen. Muun muassa suositusta Nakit ja mutsi -blogistaan sekä Uudenkaupungin Sanomien kolumnistina tunnettu Sappinen nousi yleisöäänestyksen selkeäksi voittajaksi. Hänet kruunattiin voittajaksi Hehku-karnevaalin avauksessa perjantaina iltapäivällä Uudenkaupungin Rauhanpuistossa.
Äänestäjät perustelivat ehdokastaan muun muassa seuraavasti: ”Iloa säteilevä persoona. Tuo uusikaupunkilaisuuttaan näkyvästi ja ilolla esille, ja levittää positiivisuutta ympärilleen. Hän tulee juttuun lähes jokaisen kanssa ja saa muut nauramaan. Hän inspiroi ihmisiä olemaan oma itsensä”.
Kilpailussa annettiin yhteensä 236 ääntä. Ääniä annettiin peräti 84 henkilölle.
– Se on mahtava tulos, ja kertoo että kaupungissa asuu paljon hyviä lähimmäisiä, joiden toiminta kaupungin ja täällä asuvien ihmisten hyväksi on huomattu, sanoi äänestyksen tuloksen julkistanut Uudenkaupungin Sanomien päätoimittaja Eija Eskola-Buri.
Äänestyksessä ei ollut etukäteen asetettuja ehdokkaita, ja sen järjesti Uudenkaupungin Sanomat yhteistyössä Uudenkaupungin Yrittäjien ja kaupungin kanssa.
Toiseksi eniten ääniä sateli jääurheilumies Tapani ”Topperi” Kluuskerille. ”Hän on uljas esikuva kenelle vaan. Tasa-arvoinen Tapani huomioi niin nuoret kuin iäkkäätkin. Satoi tai paistoi Tapanin kasvoilta löytyy hymy, joka ylettyy korviin asti, äänestäjät kuvailivat häntä.
Kolmanneksi eniten ääniä sai kenkäkauppias Outi Nurmi. Häntä äänestäneet kiteyttivät ehdokastaan muun muassa näin: ”Outi hehkuu yli kaupungin rajojen lähimmäisenä ja yrittäjänä,. Häneen voi luottaa sataprosenttisesti. Erittäin auttavainen. Iloinen ja säteilevä, vie Ukia eteenpäin”.