Petokalan kuviot ja motivaatio kateissa

0

Korihait esitteli keskiviikkoiltana kaksi uutta pelaajaa. Pyrintöä vastaan pelatusta kamppailusta jää kuitenkin muista asioista aikakirjoihin kuin Kenney Funderburkin ja Quinton Chievousin debyytistä.

Ukilaiset olivat ensimmäiset minuutit hyvin mukana pelissä. Kun Pyrintö repäisi ensimmäisen irtioton, työhanskat tippuivat täysin. Kiinnostuksen puute vaivasi lähes koko ryhmää ja manselaiset riuhtoivat ennätyksiä hipovan 59-115 voiton.

Uusien pelureiden taidot eivät vielä selvinneet, ensivaikutelma oli sekava. Varsinkin viimeisimpänä saapunut Chievous ei vakuuttanut. Mies puski usein korin alle ilman tulosta ja käytti aikaa tuomareiden kanssa keskusteluun.

Pisterohmu oli tuttuun tapaan Juan Pattillo 17 pisteellä. Tällä kertaa Pattillon käsistä lähti syöttöjäkin sopivaan tahtiin.

Vesa-Pekka Laine palkittiin ansaitusti ukilaisten parhaana. ”Vesku” pelasi tilanteet loppuun asti esimerkillisesti. Poikkeuksellisen paljon peliaikaa saanut Jaakko Lahti ei myöskään pettänyt. Kuten valmentaja Jarno Nikula totesi, Lahti ei hävinnyt puolustuksessa liikkeessä lainkaan.

Tappio oli Korihaille jo kuudes perättäinen, joten maajoukkuetauko tulee haipoppoolle oikeaan aikaan.