Kolari ja tappeluita itsenäisyyspäivän tienoilla

0

Pakettiauto ja kevytkuorma-auto kolaroivat Krouvintien ja Kolisevantien risteyksessä Laitilassa tiistaina kello 15.15. Yksi henkilö loukkaantui.

Pakettiautoa kuljettanut laitilalaismies ajoi Krouvintietä Laitilan suuntaan, kun samanaikaisesti vasemmalta Kolisevantieltä, kärkikolmion takaa, ajoi uusikaupunkilaismiehen kuljettama kevytkuorma-auto hänen eteensä. Pakettiauto törmäsi kevytkuorma-auton oikeaan etukulmaan.

Pakettiauton kuljettaja loukkaantui ja hänet toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Kevytkuorma-autoa kuljettanut mies kertoi tarkoituksenaan olleen ylittää Krouvintie ja että hän oli vasta viime hetkellä havainnut Krouvintietä lähestyvän auton eikä väistöyrityksestä huolimatta onnistunut estämään törmäystä. Autot vaurioituivat rytäkässä.

Kaksi miestä pahoinpiteli autoilijan

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, noin puolen yön aikoihin sattui pahoinpitely Alisellakadulla Uudessakaupungissa.

Kaksi vahvasti päihtynyttä paikkakuntalaista miestä seisoi keskellä katua. Katua pitkin autolla liikkeellä ollut uusikaupunkilaismies oli väistänyt ja ajanut heidän ohitseen, jolloin toinen miehistä oli potkaissut autoa.

Autoilija oli ajanut hieman kauemmaksi ja pysähtynyt tarkastamaan autoon mahdollisesti tullutta jälkeä. Miehet olivat lähteneet kohden autoa jolloin kuljettaja oli mennyt autoon sisälle. Miehet olivat avanneet oven ja alkaneet kiskoa miestä ulos autosta ja lyöneet nyrkeillä päähän.

Poliisipartio tavoitti toisen miehistä lähistöltä. Ilmeni, että sama kaksikko oli hetkeä aiemmin aiheuttanut häiriötä läheisessä ravintolassa ja lyöneet järjestyksenvalvojaa.

Kolme miestä tappeli ravintolan edustalla

Keskiviikkona klo 3.15 Uudessakaupungissa Liljalaaksonkadulla ravintolan edustalla kolme paikkakuntalaista miestä jakoivat muutamia nyrkiniskuja keskenään. Yksi miehistä päätyi poliisin tiloihin selviämään. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Henkilöauto suistui tieltä

Henkilöauto ajautui ulos tieltä Uudessakaupungissa Palomäentiellä keskiviikkona kello 10.22.

Kuljettaja oli poistunut paikalta ennen poliisin tuloa. Auto oli jäljistä päätellen tullut Lokalahdentien suunasta kohden Lokalahden kirkonkylää, kun oikealle kaartuvan mutkan jälkeen auto oli ajautunut kulkusuunnassaan tien vasemmalle puolelle ojaan kyljelleen.

Auto oli myös poistettu liikennekäytöstä.