Korihaille siedettävä tappio

0

Ensin vaihdettiin jenkkejä pari kappaletta, sitten päävalmentaja Jarno Nikula hyppäsi pois kelkasta ja heti perään lähti Marius Van Andringa. Näistä lähtökohdista haiparven suoritus lauantaina kotisalissa oli mukiinmenevä. Katajan kansainvälisilläkin kentillä marinoitu ryhmä vei kuitenkin sarjapinnat lukemin 84-104.

Korihait aloitti Petri Helmisen valmennuksen alla erinomaisesta ja johti lähes koko ensimmäisen jakson. Toisella neljänneksellä vieraat karkasivat. Petokala ei luovuttanut ja muutaman tilanteen petraaminen olisi voinut tuoda ukilaiset jopa tasoihin.

Jossiteltavaa jäi ainakin vapaaheitoista. 18 heitosta onnettomat neljä onnistui. Lisäpohdittavaa antoivat oikeudenjakajat, jotka lähes jokaisessa epäselvässä tilanteessa puhalsivat tilanteen Katajan eduksi.

Juan Pattillo ja Quinton Chievous nakuttivat 24 pinnaa mieheen. Vesa-Pekka Laine pääsi aloitukseen ja toi huomattavan määrän energiaa kentälle. Laine keräsi peräti seitsemän syöttöä ja sähäkkä peluri hiillosti hyvin Katajan takamiehiä.

Haileirissä etsitään edelleen uutta päävalmentajaa. Toistaiseksi joukkuetta valmentaa kakkosluotsi Petri Helminen.