Petokalalla ei sanansijaa Kotkassa

0

Korihaiden tappioputki venyi yhdeksän ottelun mittaiseksi KTP:n vieraana. Petri Helminen valmennuspestin aikana tappiot ovat numeraalisesti muuttuneet siedettävämmiksi, mutta voittotaistelusta petokala tippuu jo melko aikaisin.

KTP repäisi yli kymmenen pisteen kaulan toisella neljänneksellä ja heti pitkän tauon jälkeen oltiinkin jo 20 pinnan takamatkalla. Näin edettiin loppuun asti pelin päättyessä numeroihin 95-75.

Kuluneella viikolla spekulointi päävalmentajasta on kiihtynyt ja seuran puolelta myönnettiin, että neuvottelut viime kaudella Kobria valmentaneen Damion Danzlerin kanssa ovat pitkällä. Danzlerin näköinen mies nähtiin myös Karhuvuoressa seuraamassa Korihaiden otteita.

Juan Pattillo jätti jälleen itsestään perinteisen ristiriitaisen kuvan. 23 pistettä ja muutamia syöttöjäkin mieheltä lähti. Ja sitten yksi tekninen virhe sekä yksi epäurheilijamainen virhe ja ukko pihalle. Jostain syystä Pattillo palkittiin parhaana pelaajana, jonka kävi sitten lunastamassa joukkueenjohtaja Tero Kutila Pattillon ollessa jo suihkun puolella.

Positiivista oli kaikkien pelaajien pääseminen pistetilastoihin. Teemu Sulonen (13p.) ja Quinton Chievous (11.) olivat kovimmat pistemiehet Pattillon takana. Lisäksi Chievous napsi 11 levypalloa.

Sean O’Brien oli kokoonpanosta edelleen poissa ja mies olisi erittäin tärkeä lisä isojen pelaajien rotaatioon.