Tuttu tulos Dantzlerin avauspelissä

0

Korihaiden uusi pelintekijä Matt Gibson loisti vielä poissaolollaan peliluvan puuttumisen takia, mutta valmennuksessa vallanvaihdos tapahtui. Damion Dantzler seurasi Salohallin parketilla uudessa pikkutakissa, kun kotijoukkue Vilpas myllersi haipuolustuksen kioskin puolelle.

Hurja alku toi jo numerot 15-0, ennen kuin petokala pääsi hieman juonesta kiinni. Isännillä oli kuitenkin valtikka kädessään kaiken aikaa ja melko sopuisasti edennyt koitos päättyi numeroihin 101-71.

Juan Pattillo kasasi miehelle ominaiset 20 pistettä. Salohallin tunnetusti ankariin koreihin onnistui Justus Kilpinen upottamaan kolmosen jopa kahdesti. Kilpisellä oli muutenkin pirteä päivä hyökkäyspäässä, saldona 14 pinnaa.

Kenney Funderburk säkitti 11 paunaa ja Akseli Mäkelälle ilahduttavasti myös seitsemän paunaa. Funderburk kunnostautui myös pelinteossa, sillä passeja kertyi peräti kahdeksan. Sean O’Brienin (6p.) ja Quinton Chievousin (5p.) panos jäi runsaasta peliajasta huolimatta laihaksi.

Vilpas piti sellaista vauhtia hyökkäyspäässä, että Korihait joutui rikkomaan huomattavasti enemmän. Kotijoukkue pääsi vapariviivalle 31 kertaa, Korihait vain yhdeksän.

Joukkueet kohtaavat uudelleen jo lauantaina. Myös Kobrille tuli jälleen tappio eli joukkueet jatkavat tasapisteissä jumbopaikalla.