BC Nokia pimensi petokalan vahvuudet

0

Voittoputkeen ei Korihait sentään kyennyt ja keskiviikon hurmoksellisen voiton jälkeen tuli paluu arkeen. Isoa tömäystä ei perjantaina silti tullut, sillä haiparvi pakotti nokialaiset keskittymään joka tilanteeseen lähes loppuun asti.

BC Nokian fiksu puolustaminen sekä huikean näppärät takamiehet Devoe Joseph (22p.) ja Vincent Council (20p.) takasivat vieraille 87-98  voiton.

Juan Pattillon vahvat otteet hyökkäyksessä oli huomioitu ja nokialaisten ajoittainen tuplaaminen sekä Leyton Hammondsin iholla olo sekoittivat Pattillon työskentelyn. Avauspuolikkaalla Pattillo ei saanut pistettäkään aikaiseksi, toisella mies lähti ajamaan enemmän korille ja tuloksena oli 17 pinnaa.

Kevin Bracy-Davis nakutti Korihaiden korkeimman pinnamäärän (20). Teemu Sulonen oli myös pelipäällä. Sulonen nakkasi kaikki kuusi pelitilanneheittoaan sisään ja tuloksena oli 15 pinnaa. Matt Gibson jakeli seitsemän syöttöä, mutta Gibson ei ollut samalla tasolla kuin keskiviikkona. Vesa-Pekka Laine oli ainoa, joka pysyi jaloilla Nokian takamiesten kyydissä ja Laine olisi ansainnut enemmän peliaikaa.

Myös kahdeksan pinnaa kasanneen Sean O’Brienin ilta ei ollut yhtä komea kuin keskiviikkona. Etenkin korilla ajot ajoittuivat väärään kohtaan ja mies törmäsi usein serbialaisjätti Dragan Laboviciin.

Korihait huilaa viikonlopun ja aloittaa maanantaina valmistautumisen huikean tärkeään Lapua-vierasotteluun.