Kauden värikkäin matsi päättyi Korihaiden riemuun

0

Paljoa paremmaksi ei korisviihde enää pääse. Korihaiden ja KTP:n kohtaamisessa pidettiin vauhtia enemmän kuin edellisissä peleissä yhteensä ja koreja tehtiin solkenaan. Tasaisen kamppailun lähestyessä loppuaan väriä tuli kaiken aikaa lisää ja jälkipyykkiäkin mahdollisesti pestään.

Tärkein asia, siis sarjapisteet, löysi osoitteen Uudestakaupungista. Korihait otti jo kolmannen voiton runsaassa viikossa ja teki sen jatkoajan jälkeen numeroin 102-96.

Puhuttavaa syntyi ennen kaikkea kahdesta tilanteesta. Jatkoajan lopulla Marius Van Andringa vispasi pallon koriin hyökkäysajan umpeutuessa ja tämä pillastutti KTP:n luotsin Ray Ailuksen täysin. Myös viime kohtaamisessa syksyllä sama mies repesi toimitsijapöydälle ja mies oli sitä mieltä, että kello oli heiton lähtiessä jo nollassa.

Toinen episodi syntyi summerin soidessa. Matt Gibson joutui kahdesti lyhyessä ajassa Michael Poundsin kovan virheen kohteeksi ja tämä meni ihon alle. Kun Pounds sai lopussa pallon, Gibson tälläsi voimalla Poundsia käsille. Tätä torikokousta selviteltiin jonkin aikaa pelin jälkeen.

Sean O’Brienin tukijalan varassa tehdyt harhautukset purivat ja mies pussitti 26 pinnaa. Saman määrän kasasi Juan Pattillo, joka kuitenkin vietti koko jatkoajan penkillä. Gibson haali 15 pinnaa ja syöttösarake näytti komeaa lukua yhdeksän. Riistoja jenkki haali tärkeillä hetkillä ja niitä tuli lopulta neljä.

Korihailla on nyt plakkarissa kuusi voittoa eli eroa Lapuaan on nyt kahden voiton verran. Lapualla on tosin kolme peliä vähemmän pelattuna.