Korihailta hyvä startti ja totaaliromahdus

0

Korihait esitti parastaan ja huonointaan saman pelin sisällä. Tampereella Pyrintö oli avauspuolikkaalla vaikeuksissa petokalan kanssa ja puolustuskin toimi harvinaisen hyvin. Tauolla tilanne oli lupaavasti 41-38.

Pukukoppiin jäi sitten kaikki hyvät jutut. Perinteinen romahdus tuli tällä kertaa aiempaa voimakkaammin. Puolustuksen kaikki hyvät asiat kääntyivät päälaelleen ja kotijoukkue nakutti masentavat 71 pistettä 20 minuutin aikana. Tämä oli tämän kauden ennätys yhdellä puoliajalla Korisliigassa ja tämänkaltaisia rekordeja on tehty nimenomaan Korihaita vastaan valitettavan paljon.

Nilkkavaivainen Matt Gibson puuttui edelleen ja isännät repivät ilon epävarmoista pallon ylöstuojista. Kenney Funderburk, Marius Van Andringa ja Teemu Sulonen menettivät kolmestaan (yhteensä 12) useammin pallon kuin koko Pyrinnön joukkue yhteensä (kymmenen menetystä).

Juan Pattillo oli jälleen paras pistemies 25 pinnalla. Pattillo otti myös 11 levyriä ja riisti pallon viidesti. Kevin Bracy-Davis antoi mukiinmenevän näytöksen osaamisestaan ensimmäisessä pelissä ja nakutti 17 paunaa. Tosin plusmiinus-tilasto oli miehellä selkeästi eniten pakkasella.

Funderburk pääsi myös niukasti kaksinumeroisille 11 pisteellä. Muut jäivät tänään varjoon. Korihaiden toivomus päästä enemmän vapariviivalle jäi haaveeksi ja 14 yrityksestä vain kuusi suhahti sisään.

Pelit jatkuvat ensi sunnuntaina Joensuussa.