Marius van Andringan paluu toi pieniä valonpilkahduksia

0

Keskiviikkona aamupäivällä Korihait julkaisi erittäin mukavan ja yllättävän uutisen. Saksaan lähtenyt Marius van Andringa tekee paluun haipaitaan ja on mukana jo illan Espoo United-pelissä. Van Andringaa todella tarvittiin, sillä poissa olivat Matt Gibson sekä Sean O’Brien ja muillakin oli pikkuvammoja.

Petokalan esitys hyökkäyspäässä oli katseenkestävä ja Espoossa syntyi mukavat 96 pistettä. Omissa kolisi kuitenkin taas kerran enemmän kuin laki sallii. Kotijoukkue tulitti kolmosia solkenaan ja takoi taululle peräti 119 pinnaa. Eroa tuli siis 23 pistettä.

Hyökkäysiloittelun kovimpia pistemiehiä olivat Kenney Funderburk (20p.) ja Juan Pattillo (19p.). 12 pinnan miehiä oli kolme kappaletta. Saman pinnamäärän haalivat van Andringa, Teemu Sulonen sekä Quinton Chievous. Viimeksi mainitun sopimusta ei tulla jatkamaan, mutta mies oli vielä tuuraamassa kun ilmeni jenkkivajausta.

Joukkueen mukana oli myös uusi amerikkalaispelaaja, josta varmasti tiedotetaan lähiaikoina. Korihait pelaa seuraavaksi jo perjantaina Tampereella.