Tyypillinen tappio tuliaisina Joensuusta

0

Korihait lähti aavistuksen korkeammin toivein Joensuuhun, vaikka vastustaja olikin sarjan eliittiä. Hyvä harjoitusjakso ja terveystilanteen parantuminen nostattivat joukkueen mielialaa. Kotijoukkue Kataja ampui nopeasti pilvilinnan maan tasalle ja teki jo ensimmäisellä neljänneksellä selväksi, että petokala ei vieläkään selviä ilman rökäletappiota.

Kymmenminuuttisen jälkeen tilanne oli jo 31-13 ja tämän jälkeen jännitettiin vain sitä, kuinka paljon eroa kotijoukkue pystyi venyttämään. Loppunumerot olivat normaalia hieman inhimillisemmät, sunnuntai-illan koitos päättyi 93-68 lukemiin.

Sean O’Brien oli edelleen poissa ja miehen toipumista odotellaan. Kenney Funderburk sai aikaiseksi kolme pistettä ja seitsemästä pelitilanneheitosta vain yksi osui kohteeseen. O’Brienia kaivattaisiin Funderburkin tilalle. Marius Van Andringan tykki oli vielä enemmän jäässä, yhdeksästä heitosta yksi sisään ja saman pistemäärä eli kolme.

Juan Pattillo nakutti 19 pistettä. Kevin Bracy-Davis nosteli myös huonolla tarkkuudella yhteensä 11 pinnaa. Ensimmäisen kokonaisen pelin haipaidassa pelannut Matt Gibson pussitti kymmenen paunaa ja jakeli viisi syöttöä.

Suomalaispelaajien osuus jäi jälleen erittäin vaisuksi. Parhaat pistemiehet olivat kuuden pinnan pelurit Vesa-Pekka Laine sekä Akseli Mäkelä.