Autotehtaalle palkataan tuhat uutta työntekijää

0
Uuden A- Mersun valmistus tuo uutta työtä tuhannelle uudelle työntekijälle.

Valmet Automotive palkkaa tänä vuonna tuhat uutta työntekijää. Mercedes-Bentzin uuden A- sarjan valmistukseen tarvitaan satoja uusia autonrakentajia, mutta tarvetta on myös uusille toimihenkilöille.

Rekrytoinnit tulevat painottumaan vuoden alkupuoliskolle. Aluksi ne kohdistuvat tuotannon esimiehiin ja muihin toimihenkilöihin samalla kun korvausrekrytoinnit jatkuvat, autorakentajien rekrytointikampanjasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Valmet Automotiven autotehtaalla Uudessakaupungissa työskentelee tällä hetkellä noin 4000 henkilöä. Uuden A-sarjan tuotantoon tullaan rekrytoimaan tuotantohenkilöstöä hitsaamon, maalaamon, kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin. Valmet Automotive kouluttaa henkilöt tehtäviinsä.