Huono startti pilasi Korihaiden Pohjanmaan reissun

0

Kauhajoen Karhu on ollut vaikea vastustaja Korihaille joka kerta Korisliigaan paluun jälkeen, eikä tälläkään kertaa irronnut vierasreissulta muuta kuin laihoja tuliaisia. Kotijoukkue repi eroa heti alkuminuuteilla ja eroa oli 16 pinnaa (22-6) jo kuuden peliminuutin jälkeen.

Tämän jälkeen tapahtumat tasaantuivat, mutta isäntien vahva sisääntulo riitti voiton varmistamiseen. Ottelu päättyi lukemiin 105-79.

Heikkoon starttiin omat syynsä latasi painavaan tyyliin Marius Van Andringa. Miehen mukaan ruokailusta myöhästyminen, liian myöhäinen pelipaikalle saapuminen ja löysä verryttely olivat omiaan siirtämään kaiken edun kotijoukkueelle. Jos näin oli, Van Andringan avautuminen oli tervetullut tukistus joukkueelle.

Kauhajoki liikutti palloa huomattavasti paremmin, minkä voi päätellä syötöistäkin(26-14).

Sean O’Brien pussitti petokalan korkeimman pistemäärän (18p.). Viime peleissä vahvaa hyökkäyspeliä esittänyt Teemu Sulonen jatkoi samaa linjaa ja nakutti 15 pinnaa. Kevin Bracy-Davisin saldoksi tuli 14 paunaa.

Hailuotsi Damion Dantzler on toivonut enemmän harjoitteluaikaa ja tulevana viikkona tämä toteutuu. Pelipaidat kaivetaan esiin vasta ensi sunnuntaina, kun Espoo United saapuu Uuteenkaupunkiin.