Korihait pysyi vain alkuminuutit Pyrinnön kyydissä

0

Kun Pyynikin palloiluhallissa oli tilanne neljän peliminuutin jälkeen 4-11, moni ajatteli Korihaiden haastavan vakavissaan kotijoukkue Pyrinnön. Tämä toive ammuttiin alas isolla tykillä. Jyrkkä alamäki alkoi tässä kohtaa ja rauhoittui vasta kolmannen jakson loppupuolella.

Puoliajalla ero oli jo varsin suuri (55-33) ja petokalalta odotettiin ryhtiliikettä. Reaktio oli päinvastainen. Pelaajat keskittyivät lähinnä toistensa neuvomiseen ja Pyrintö repi lähes 40 pisteen eron. Hailuotsi Damion Dantzler pisti muutaman pelaajan penkille ja homma piristyi hieman. Peli päättyi lukemiin 109-81.

Korinalusjenkkiä Korihailla ei tule enää tällä kaudella olemaan ja avausviisikossa olikin Akseli Mäkelä. Sitkeiden loukkaantumisten kanssa painiva Mikael Herbertkin pääsi ilahduttavasti tositoimiin pitkästä aikaa kymmenen peliminuutin verran.

Todella nopealla aikataululla haipaitaan Forssasta siirtynyt Markus Molenius debytoi myös keskiviikkona. Alussa heittokäsi oli kohmeessa, mutta toisella puoliajalla homma kulki mallikkaasti ja tuloksena oli yhdeksän pistettä.

Sean O’Brien kasasi tupla-tuplan (20/11) vastaten tasapainoisimmasta esityksestä. Kevin Bracy-Davis pussitti 24 pinnaa, joista suurimman osan pelin jo ratkettua.

Myös Lapua koki tappion Katajaa vastaan, joten joukkueet jatkavat tasapisteissä.