Korihait taipui jatkoajalla

0

Kipeästi lisäpinnoja tarvitseva Korihait oli erittäin lähellä kauden seitsemättä voittoa. Jännä koitos Espoo Unitedia vastaan venyi jatkoajalle, jota vierasjoukkue hallitsi alusta asti. Kahden huikean jenkin säestyksellä Espoo jyräsi 105-113 voittoon.

Petokala aloitti hyvin ja johti ensimmäisellä puoliajalla parhaimmillaan 11 pinnalla. Pitkän tauon jälkeen isännät tulivat laiskasti peliin ja hallinta vaihtui. Korihailla oli monta kertaa hyvä tilaisuus nousta uudelleen johtoasemaan, mutta pienet erheet pilasivat suunnitelmat.

Jatkoajalla Espoon Jeb Ivey (33p.) ja Omar Calhoun (28p.) olivat jäätävässä tikissä. Varsinainen peliaika päättyi 93-93 eli vieraat tekivät jatkoajalla peräti 20 pinnaa. Ivey ja Calhoun takoivat lähes kaikki pinnat tämän viisiminuuttisen aikana.

Kevin Bracy-Davis ja Marius Van Andringa olivat haiparven parhaat pistemiehet. Molempien saldoksi tuli 22 pistettä. Sean O’Brien nosteli 19 paunaa. Matt Gibson valittiin isäntien parhaaksi, mutta 12 pistettä ja yhdeksän syöttöä kirjauttanut jenkki jäi pahasti Iveyn varjoon.

Korihait ja Lapua ovat edelleen samoissa pisteissä eli plakkarissa on kuusi voittoa. Ukilaisille tarjoutuu nyt harjoitteluviikko ja pelit jatkuvat Tampereella helmikuun viimeinen päivä.