Sarjakärjen rutiinitaso liikaa Korihaille

0

Korihaiden peli runkosarjan voitossa kiinni olevaa Salon Vilpasta vastaan oli kelvollista suorittamista alusta loppuun. Uskomattoman tasainen salolaisryhmä ei kuitenkaan antanut yllätykselle todellista mahdollisuutta, vaan piti ohjat käsissään. Ottelu päättyi lukemiin 92-112.

Petokala oli ensimmäisillä minuuteilla hyvin pelissä mukana ja johti ensimmäisellä jaksolla pitkään. Kun vaihtoruletti alkoi, muuttui ääni kellossa. Vilpas otti vaihdosta maajoukkuetason kavereita kentälle ja eroa alkoi tulla.

Julius Brooks teki ensiesiintymisensä kotiyleisölle ja nopeasti kävi selväksi asia, jonka valmentaja Damion Dantzlerkin totesi. Brooks ei ole hyvässä fyysisessä kunnossa pelaamattomuuden takia ja Juan Pattillon tasoista hyökkäysvirtuoosia ei neljä pistettä plakkariinsa saaneesta Brooksista saatu. Dantzler kuitenkin uskoi, että mies on parempi puolustaja ja joukkuepelaaja kuin edeltäjänsä.

Korihaiden heitot läheltä sinkoilivat seinille, mutta bonusviivan takaa homma kulki mallikkaasti. Marius Van Andringa latasi peräti seitsemän kolmosta säkkiin ollen paras pistemies (21p.). Teemu Sulonen nakkasi yhteensä 14 pinnaa kolmossaldon ollessa neljä.

Erityismaininnan ansaitsee Akseli Mäkelä, joka paini sarjan levyrikuninkaan Aaron Jonesin kanssa vahvasti. Mäkelä sai kasaan viisi pistettä.

Lapuan Kobrat nappasi toisen voiton viikon sisään ja nousi nyt Korihaiden kanssa tasapisteisiin.