Autotehdas teki uuden tuotantoennätyksen

0
Valmet Automotive teki viime vuonna uuden tuotantoennätyksen.

Valmet Automotive teki vuonna 2017 uuden vuosituotantoennätyksensä valmistamalla Uudessakaupungissa 90 000 autoa. Ennätys koostuu sekä Mercedes-Benzin A-sarjasta että GLC-katumaastureista. Samalla myös autojen vienti nousi uuteen ennätykseen, ja henkilöautoista tuli yksi Suomen johtavista vientituotteista.
– Valmet Automotive osoitti vuonna 2017 osaamisensa ja sitoutumisensa asiakkaaseen. Teimme ennätyksiä tuotannossa ja rekrytoinneissa, ja samalla täytimme asiakkaan vaatimukset laadusta ja toimitustäsmällisyydestä, kertoo Valmet Automotiven valmistuspalvelujen johtaja Pasi Rannus.
90 000 auton vuosituotanto on vahva näyttö Valmet Automotiven tuotannon joustavuudesta todetaan yhtiön julkaisemassa lehdistötiedotteessa.
– Tuotanto skaalautuu piensarjoina valmistettavista erikoistuotteista suurten valmistusmäärien ja korkean arvoluokan autoihin. Uusi tuotantoennätys näyttää myös suuntaa tulevien vuosien valmistusmäärille.
Valmet Automotiven tuotanto on kasvanut vuodesta 2013 alkaen, jolloin yritys aloitti autonvalmistuksessa yhteistyön Daimler AG:n kanssa. Yhteistyö käynnistyi Mercedes-Benzin A-sarjan tuotannolla, ja laajeni helmikuussa 2017 Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin valmistuksen myötä.