BC Nokian vuoro möyhentää haiparvi

0

Pieniä vivahde-eroja vieraspeleissä on, mutta kyllä tässä väkisinkin saman toistoa alkaa olla. Korihait on voittanut Lapuan kahdesti vieraskentällä, mutta muuten jälki on ollut historiallisen rumaa. Alle 20 pinnan tappioitakin on vain yksi. BC Nokia ei tehnyt keskiviikkona tähän sarjaan poikkeusta.

Viime aikoina pelin alku on matkamatseissa ollut kelvollinen, niin nytkin. Koririkas avausjakso päättyi numeroihin 26-22. Teemu Sulosen epäurheilijamainen virhe auttoi isäntiä pääsemään ensimmäiselle karkumatkalle ja se yleensä riittää. Näätäläuma jyräsi lopulta 108-77 voittoon.

Kotijoukkue paiski kolmosia kovalla tarkkuudella. Etenkin ex-Korihai Aapeli Alanen intoutui oikein kunnolla ja nakkasi viisi ”kolkkia” sisään heittäen ohi vain kahdesti. Kolmosprosenteissa oli huima ero (46-21).

Sean O’Brien (20/12) on ollut Korihaiden luottopeluri viime aikoina ja sama jatkui Nokialla. Kevin Bracy-Davis kasasi 19 pinnaa.  Kenney Funderburk pussitti 13 pistettä, mutta tehoindeksi oli yksi heikoimpia yhdessä Marius Van Andringan kanssa.

Lapualle tuli myös odotettu tappio Seagullsin vieraana, joten perjantain pelin panos on valtava. Voittaja käytännössä varmistaa sarjapaikkansa. Korihaiden ja Lapuan kohtaaminen siis perjantaina kello 18.30.