Café Aitta avaa ovensa kesäkuussa

0
Taina Aallolla (oik.) ja Tanja Nybergillä on edessä kiireinen kevät, jotta he saavat kahvilassa kaiken valmiiksi kesäkuun alkuun mennessä. Kaksikko pyörittää jatkossa myös taaempana näkyvän uuden hotellin käytännön toimintaa aamiaistarjoilusta varauksiin ja siivoukseen. Kuva: Merja Halinen

Sorvakon sillan kupeessa olevan ranta-aitan kahvilaan on odotettu jo jonkin aikaa toimintaa. Pian toiveet toteutuvat, kun uudet yrittäjät Taina Aalto ja Tanja Nyberg avaavat kesäkuun alussa tiloihin Café Aitan.

Uudet yrittäjät vastaavat jatkossa myös naapuriin parhaillaan rakennettavan uuden Hotelli Aittarannan aamiaistarjoilusta, varausjärjestelmästä sekä siivouksesta.

– Aamiainen ei ole pelkästään hotellin asiakkaille vaan kaikille halukkaille, Aalto ja Nyberg tähdentävät.

Lue lisää 29.3.2018 lehdestä