Crusell-viikolla uudet johtajat

0
Crusell-viikon uudet johtajat, taiteellinen johtaja Tuulia Ylönen (vas.) ja toiminnanjohtaja Petri Hatakka ovat tyytyväisiä hyvin alkaneeseen keskinäiseen yhteistyöhönsä sekä Marsa Mattilan johtaman Crusell-naisten tärkeään tukitoimintaan. Kuva: Merja Halinen

Kuluva vuosi on Crusell-viikon historiassa varsin poikkeuksellinen kun sekä taiteellinen johtaja että toiminnanjohtaja ovat uusia.

Nyt jo 37. kertaa järjestettävän puupuhallinfestivaalin ohjelmasta vastaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tuulia Ylönen, joka jatkaa professori Harri Mäen työtä festivaalin taiteellisena johtajana.

Kaupungin kulttuurikoordinaattoriksi viime syksynä valittu ja sen myötä myös Crusell-viikon toiminnanjohtajan pestin saanut Petri Hatakka on puolestaan astunut isoihin saappaisiin jatkaessaan lähes 30 vuotta festivaalia järjestäneen Rauno Meloksen työtä.

Lue lisää 15.3.2018 lehdestä