Karjurockissa tanssitaan The Ketchup Songin tahtiin

0
Karjurockissa juhlitaan jälleen heinäkuussa. Kuva: Riku Rantanen

Lokalahdella järjestettävän Karjurockin ohjelma valmistuu kovaa vauhtia. 19.-21.7. järjestettävällä festivaalilla nähdään kotimaamme huippukattaus aina suomirockin legenda Popedasta keväällä Vain Elämää -ohjelmassa esiintyviin Kasmiriin ja Mira Luotiin.

Äitien ja tyttärien sydämet sulattaa pitkältä julkaisutauolta palannut Juha Tapio ja 30-vuotiskiertuetta viettävältä Klamydialta on odotettavissa biisejä koko pitkän uran ajalta. Muita päälavan esiintyjiä ovat mm. Neljä Ruusua, Teflon Brothers, Egotrippi, Petri Nygård ja Agents.

Jättiteltan tuplatessa kokonsa, tullaan siellä juhlimaan suuren luokan ysäri-bileitä, joissa huippu DJ:t tanssittavat juhlakansaa ja aikansa tähdet valtaavat stagen, kun mm. legendaarinen espanjalainen Las Ketchup villiinnyttää juhlijoita. Nämä espanjalaissisarukset esiintyvät enää harvakseltaan ja Karjurockilla on kunnia tuoda bändi Suomeen 15:n vuoden tauon jälkeen. Yhtye julkaisi kesällä 2002 singlen ”The Ketchup Song”, joka nousi listaykköseksi useassa maassa.

 

 

Lisäksi kiinnitettynä tähän mennessä on Waldo’s People ja E-Rotic.