Kouvojen vuoro tehdä petokalasta soppaa

0

Eipä siitä nyt paljoa jäänyt jälkipolville tarinoitavaa. Korihaiden päähän tehdään solkenaan pinnoja, eikä Kouvolan reissulla nähty poikkeusta. Kouvot johti peliä alun jälkeen koko matsin ja kolmannella jaksolla joukkue mätti peräti 39 pinnaa petokalan ihastellessa lähtietäisyydeltä.

Lopussa ukilaiset kaunistelivat aavistuksen numeroita, mutta käsikirjoitus oli vieraspeleille tyypillinen. Voitosta ei pelattu kuin alkuhetkillä. Peli päättyi numeroihin 110-85.

Kouvojen tiimi tiedettiin kookkaaksi ja se tuli selväksi myös tilastoissa. Levypallot olivat isäntien heiniä (40-32) ja kahden pisteen heitoissa oli todella suuri ero. Joukkueiden tasoero rakentui näiden kahden seikan ympärille.

Matthew Gibson oli normaalia hanakampi ratkaisemaan itse ja nakutti 16 pinnaa. Sean O’Brien kasasi 14 paunaa. Vapariviivalla kunnostautunut Kevin Bracy-Davis pussitti 13 pistettä kuin myös Marius Van Andringa.

Huomioitavaa on myös ottelun alussa säväyttänyt Akseli Mäkelä, joka täräytti kaksi kolmen pisteen heittoa sisään avausminuuteilla.

Pelit jatkuvat jo perjantaina, kun pitkästä aikaa palataan kotiparketille ja vastaan asettuu Joensuun Kataja.