Lokkiparvi lensi karkuun petokalan hampaista

0

Korihaiden kauden toiseksi viimeinen kotipeli oli kelpo suoritus, vaikka palkintoa ei tullutkaan. Laadukkaan jenkkinelikon ja parin maajoukkuemiehen sävyttämä Seagulls näytti alussa karkaavan helppoon voittoon, mutta petokalan paikkapuolustus toisella neljänneksellä toimi paremmin kuin kertaakaan tällä kaudella.

Kun Seagullsin koritehtailu tyrehtyi, alkoivat isännät kuroa eroa kiinni. Ensimmäisen kerran Korihait pääsi johtoon, kun Markus Molenius päätti nopean hyökkäyksen kolmannen jakson lopulla muuttaen tilanteeksi 66-65.

Molenius oli isossa roolissa myös pelin tärkeimmässä yksittäisessä tilanteessa. Mies viskasi tilanteessa 70-74 kolmosen ilmoille, mikä kimposi takarautaan. Juuri kun Marius Van Andringa otti hyökkäyslevyrin, tuomarin pilli soi ja Moleniukselle tuomittiin tekninen virhe. Syy jäi hieman epäselväksi, mutta Seagulls sai joka tapauksessa vaparin ja pallonhallinnan.

Vierasjoukkue hyödynsi tämän ja pääsi ottamaan ratkaisevan hajuraon. Peli päättyi lopulta lukemiin 87-97.

Kotijoukkueen paras pistemies oli jälleen kerran Kevin Bracy-Davis. Hyvänä päivänä mies on erittäin vaikea pideltävä ja tällä kertaa syntyi 28 pinnaa.

Kouvot kuritti Lapuaa numeroin 99-72 ja näin lapualaisilla on enää kolme mahdollisuutta ottaa tarvittavat kaksi voittoa noustakseen ukilaisten ohi. Korihaiden suora säilyminen on siis erittäin lähellä.