Sari Rantanen on hakenut Rauman sosiaali- ja terveystoimialan johtajaksi

0

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Rantanen (YTM) on hakenut Rauman sosiaali- ja terveystoimialan johtajaksi. Raumalla asuva Rantanen on yksi 24:stä uusintahaussa virkaa hakeneista. Hakuaika päättyi eilen maanantaina kello 16.

Ensimmäisellä hakukierroksella paikkaa haki neljä henkilöä, joista kaksi on peruuttanut hakemuksensa. Toisella kierroksella hakemuksia tuli 24, mukana myös yksi uusikaupunkilainen hakija, joka ei halua nimeään julki.

Sosiaali- ja terveystoimialan toimialajohtajan vastuualueeseen kuuluvat terveys-, sosiaali- ja vanhuspalvelut sekä ympäristöterveydenhuolto. Toimialajohtaja vastaa toimialansa organisaation sisäisestä toiminnasta, taloudesta ja palveluprosessien kehittämisestä sekä osallistuu sosiaali- ja terveystoimialan maakunnalliseen uudistusprosessiin.

Toimialajohtajan valintaa valmistelemaan on valittu toimikunta, joka kokoontuu torstaina 15.3.