Toinen puoliaika pilasi Korihaiden urhean taistelun

0

Tämän kauden vierasesitysten perusteella Salon reissusta ei suuria odoteltu. Vastassa oli kuitenkin runkosarjan ykkönen Vilpas, joka ei ole kertaakaan hävinnyt kotikentällä. Paineettomasti pelannut petokala pystyi kuitenkin pitämään pelin tasaisena avauspuolikkaan ja tauolle lähdettiin tilanteessa 45-36.

Kun alamäki alkaa, niin silloin mennään pystyseinää alaspäin. Kolmannen jakson alussa ei sujunut ukilaisilta

mikään. Ei auttanut aikalisät tai muut poppakonstit, kun Vilpas vei runsaan kuuden minuutin pätkän käsittämättömästi 19-2.

Kotijoukkue repi lisää eroa vielä viimeisellä jaksolla ja hyvästä alusta huolimatta loppulukemat olivat masentavat 110-72.

Korihait oli liikkeellä harvinaisen pienellä ryhmällä, kun poissaolollaan loistivat Justus Kilpinen, Teemu Sulonen sekä omat juniorit Akseli Mäkelä, Eero Lehtonen ja Jaakko Lahti. Kahdeksan miehen poppoosta eniten pisteitä nakuttivat Kevin Bracy-Davis (18p.) sekä Kenney Funderburk (17p.). Vilpas antoi oppitunnin pallon liikuttamisesta, sillä syöttöjä isännille kertyi peräti 25. Korihailla sama tilastosarake näytti kahdeksaa.

Pelit jatkuvat perjantaina, kun kauden viimeisessä kotipelissä vastaan asettuu sarjakakkonen Kauhajoen Karhu.