Myllymäen päiväkodissa juhlittiin jo vappua hassuttelemalla

0
Myllymäen päiväkodin vappukulkueessa oli hassuja hattuja, jos jonkinlaisia. Mukana juhli ainakin viikinkejä, krotiili, pellejä ja linnanneitoja. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Trööt! Tööt! Piip! Vappupilit soivat ja laulu raikui, kun Myllymäen päiväkodin lapset hoitajineen järjestivät perjantaina hauskan vappukulkueen Myllymäen puistoalueen läpi. Kulkueen kärjessä hauskanpidosta vastasivat päiväkodin omat pellehahmot Pelle Jii ja Pelle Mää.

Vappua juhlitaan päiväkodissa joka vuosi. Tänä vuonna juhlan suunnittelijakolmikko Marketta Kainulainen, Jaana Suopajärvi ja Greta Lahdenranta halusivat viedä vappuiloa myös päiväkodin seinien ulkopuolelle.

– Vappukulkueiden perinne on tainnut hieman tässä kaupungissa kuolla, joten ajattelimme järjestää tällaisen ihan oman, vähän erilaisen kulkueen. Samalla toivottavasti ilahdutimme myös kanssaihmisiä, Suopajärvi kertoi.

Lue lisää 28.4.2018 lehdestä