151 eppua lähtee koulutielle syksyllä

0
”Lasken matkaan leijan kauneimman. Se saa lentää, tuulien teitä”, laulettiin tiistaina tulevien ekaluokkalaisten eputuksessa. Eppujen taivaalle lähettämät ilmapallot olivat tänä vuonna biohajovia, aina naruja myöden. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Yksi Uudenkaupungin kevään varmasti iloisimmista ja samalla haikeimmista tapahtumista järjestettiin jälleen tiistaina Pakkahuoneella, kun kaikki kaupungin 151 esikoululaista siirrettiin leikkimielisessä eputus-juhlassa varhaiskasvatuksesta perusopetuksen huomaan.

Varhaiskasvatuksen johtaja Kirsi Häkkinen kertoi, että eputusta on vietetty kaupungissa vuodesta 1999 lähtien.

– Itse olen ollut tässä luovutushommassa vuodesta 2002 ja aina lukenut tämän saman tekstin. Nyt tämän juhlan jälkeen sijoitan taas kansion tietylle paikalle hyllyssä ja otan sen esiin vuoden kuluttua, Häkkinen nauroi.

Lue lisää 31.5.2018 lehdestä