Kenttä täynnä sankareita

0
Autotehtaan sankareiden ja korisjunnujen välisessä ottelussa pelattiin tarpeeksi tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kuvassa korinteossa Eemil Wahlbäck Gerald Leen sulkiessa Eemeli Miettistä pois levypallosta. Kuva: Päivi Sappinen
Autotehtaan sankareiden ja korisjunnujen välisessä ottelussa pelattiin tarpeeksi tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kuvassa korinteossa Eemil Wahlbäck Gerald Leen sulkiessa Eemeli Miettistä pois levypallosta. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua sunnuntaina Pohitullissa, kun autotehtaan sankareista koostettu koripallojoukkue haastoi Korihaiden alle 16-vuotiaat B-juniorit ystävyysottelussa. Sukka suhisi ja nauru raikui jo alkulämmittelyssä, eikä ollut epäilystäkään, etteikö tiedossa olisi yksi kevään viihdyttävimmistä koripallo-otteluista.

Sankarijoukkueeseen oli ilmoittautunut pelaajia täysi tusina juniorijoukkueen viittä vastaan. Onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, vaan junnut saivat vahvistusta uusikaupunkilaisista seuralegendoista, kun kentälle astelivat Gerald Lee ja Erkki Saaristo. Kun pelipaidan nykäisi ylleen vielä junnujoukkueen valmentaja Jarno Nikula, oli joukkueen salaisena pidetty ase valmiina kohtaamaan sankarit.

Sankarijoukkue oli saanut riveihinsä täyden tusinan pelaajia. Mukana oli korispiireistä tuttuja hahmoja, mutta myös kokonaan uusia kasvoja. Kuva: Päivi Sappinen
Viiden hengen junnujoukkue sai vahvistusta seuralegendoista. Jarno Nikula, Gerald Lee ja Erkki Saaristo panivat kentällä parastaan junnujen hyväksi. Kentän leveimmästä hymystä ja lennokkaimmista jutuista vastasi Saaristo. Kuva: Päivi Sappinen

Lue lisää 29.5.2018 lehdestä