Kevään 2018 uudet ylioppilaat

0
Uudenkaupungin Sanomat onnittelee uusia ylioppilaita ja heidän perheitään.

Uudenkaupungin lukion uudet ylioppilaat:
Yhteensä 44 uutta ylioppilasta. Yksi uusi ylioppilas ei halua nimeään julkaistavan.
Ahonen Erika, Aula Minna, Blomqvist Janina, Flankkila Wilma, Hatakka Joonatan, Helin Tuovi, Helttula Jenna, Herrala Teemu, Imppu Tuomo, Jalonen Julle, Järvinen Alina, Kaarto Miro, Kangas Oskari, Kemppi Titta, Kinnunen Elina, Laasonen Aino, Laitinen Juhani, Lohisto Juulia, Mentula Veera, Mäkinen Monica, Nevavuori Jussi, Niemi Ronja, Nurmi Iida, Nuutila Linnea, Pappila Meeri, Partanen Janiina, Pellinen Mia, Pernu Janette, Runola Oskari, Ruoranen Viljo, Sand Anne, Sarkki Oona, Siivonen Elina, Stoor Elli, Telin Amanda, Tähkänen Jami, Uusikartano Anniina, Veijanen Samuli, Viik Timotei, Viljanen Noora, Vilkanen Roosa, Virtanen Jessica, Ylä-Himanka Lauri

Novidan kaksoistutkinnon suorittaneet:

Aaltonen Sami, Laivo Joona, Mannila Maiju, Retti Melinda, Rivasto Topias, Varjo Helmi

Laitilan lukion uudet ylioppilaat:
Alopaeus Ninna, Elo Maria, Friman Nelli, Heinonen Nooa, Hyytiä Sini, Härjämäki Eveliina, Kareniemi Henna, Kohonen Leevi, Koskela Laura, Koski Topias, Kylä-Kaila Taru, Laivoranta Inka, Lastama Iida, Lemmetti Lotta, Lintunen Laura, Lukkala Jutta, Lähteenmäki Veera, Mattila Veera-Maria, Nordman Akusti, Pavela Ida, Raitio Janette, Ranta Sanna, Renvall Pinja, Sainio Juho, Sainio Juuso, Seikola Sanna, Siintoharju Anni-Maija, Siirilä Oskari, Siironen Santeri, Siivonen Jasmin, Siivonen Jenna, Sinisalo Santeri, Soini Viivi, Sulo Severi, Touru Janne, Tähtinen Frans, Tähtinen Milla, Uusitalo Venla, Venno Aino, Vilen Aleksi, Viljanen Pipsa, Yli-Karro Oskari