Novidasta valmistuvilla oma hauskanpitopäivä

0

Ammattiopisto Novidan Uudenkaupungin toimipaikasta tänä keväänä valmistuvat viettävät tänään perinteistä rentoutumis- ja hauskanpitopäiväänsä.

Aamupäivällä opiskelijat kisailivat uimahallin viereisellä tekonurmikentällä hulvattomien kupla- ja tankofutiksen merkeissä. Puolen päivän jälkeen ohjelmassa on soutukisa Kaupunginlahdella Pakkahuoneen edustalla kello 12.30 alkaen.

Opinto-ohjaaja Pasi Junttasen mukaan valmistuvien omaa päivää vietetään nyt seitsemännen kerran.

– Aluksi päivä oli sellainen Täältä tullaan työelämä -tyyppinen tapahtuma, jonka ohjelmassa oli muun muassa työelämän edustajien puheenvuoroja ja luentoja. Nuoria sellainen ei kuitenkaan innostanut, joten ohjelmaa on siirretty toiminnallisempaan suuntaan yhteisen hauskanpidon ja kisailun merkeissä, Junttanen kertoi.

Parempaa säätä ei tälle valmistuvien opiskelijoiden viimeiselle yhteiselle päivälle olisi voinut toivoa, sillä aurinko helottaa kesäisen lämpimästi pilvettömältä taivaalta.