Uusikaupunkilainen Merja Selin palkitaan äitienpäivänä kunniamerkillä

0
Korsaaressa maatilaa miehensä kanssa pyörittävä Merja Selin palkitaan sunnuntaina työstään esimerkillisenä kasvattajana. – Olen ollut jämpti ja tarkka äiti. Meillä kaikki ovat osallistuneet kodin töihin tasapuolisesti, kukin ikätasonsa mukaan. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Tuleva äitienpäivä on erityisen juhlallinen 30:lle suomalaisäidille, jotka palkitaan tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämällä kunniamerkillä. Palkittavat äidit saavat Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalin kultaristein juhlallisuuksissa Helsingin Säätytalolla sunnuntaina 13.5.

Yksi palkittavista äideistä on miehensä kanssa Korsaaressa maatilaa pyörittävä uusikaupunkilainen Merja Selin.

– Siskoni tämän meni paljastamaan jo syksyllä hakuvaiheessa, hän naurahtaa kysymykseen siitä, tuliko palkinto yllätyksenä.

Lue lisää 8.5.2018 lehdestä