Varas vei ruohonleikkurin ja seinälevyjä puutarhamyymälästä

0

Poraajantiellä Uudessakaupungissa on lauantain ja maanantain välisenä aikana murtauduttu liikekiinteistön aidatulle puutarhamyymäläalueelle, josta on anastettu myynnissä ollut ruohonleikkuri sekä muovisia kasvihuoneen seinälevyjä.

Poliisi on viime aikoina kertonut muistakin murroista. Viime perjantain ja lauantain välisenä yönä oli puutarhamyymälästä anastettu omaisuutta ja sunnuntaina teollisuusyrityksen toimistotiloista Poraajantiellä oli viety mm. kaksi tietokonetta. Sunnuntaina poliisi sai myös kiinni yhden sekavasti käyttätyneen varkaan, joka oli Poraajantiellä murtautunut teollisuusyrityksen aidatulle varastoalueelle. Mies oli ajellut alueella mönkijällä ja anastanut erilaisia työkaluja. Miehen hallusta oli myös löydetty tietokoneita. Hän oli myöntänyt poliisille käyttäneensä amfetamiinia.