Olaf Bongwald on nimitetty Valmet Automotiven toimitusjohtajaksi 

0
Olaf Bongwald aloittaa heinäkuussa Valmet Automotiven toimitusjohtajana.

Valmet Automotiven hallitus on nimittänyt Olaf Bongwaldin, 51, Valmet Automotiven toimitusjohtajaksi 15.7.2018 alkaen. Olaf Bongwaldin toimipaikka on Bad Friedrichshall Saksassa, mikä mahdollistaa tiiviin yhteydenpidon yrityksen tärkeimpiin asiakkaisiin ja aktiivisen osallistumisen liiketoiminnan kehittämiseen Keski-Euroopassa. Bongwald tulee luonnollisesti myös viettämään aikaansa Uudenkaupungin tehtaalla.

Olaf Bongwald siirtyy Valmet Automotiveen American Axle -yhtiöstä, jossa hän on toiminut Euroopan toimintojen johtajana. Aiemmin hän työskenteli 17 vuoden ajan useiden liiketoimintayksiköiden johtotehtävissä Magnalla, viimeksi vastaten Magna Electronics -yksiköstä maailmanlaajuisesti sekä toimien Magna Powertrain -yksikön johtoryhmässä.