Valmet Automotive uudistaa brändinsä

0

Valmet Automotive uudistaa ja ajanmukaistaa brändinsä täydellisesti. Uusi logo ja värimaailma julkistetaan tänään. Samalla yrityksen viestit sekä tulevaisuuden sähköistä liikennettä painottava tarina päivitetään. Uudistus heijastaa Valmet Automotiven muutosta yrityksenä sekä tukee sen laajempaa tunnettuutta.

Brändin päivitys heijastaa ja on osa Valmet Automotiven kattavaa muutosta. Tänään aloitetaan yli puolen vuoden intensiivisen brändityön tulosten julkistaminen, kun Valmet Automotiven uuden brändiohjeistuksen mukaiset kotisivut avautuvat klo 12.00.

– Uusi brändi perustuu päivitettyyn strategiaamme, jonka mukaisesti kasvamme kannattavasti, kansainvälistymme ja panostamme tulevaisuuden sähköisen liikenteen ratkaisuihin. Siksi yrityksemme tunnuslause on ”the fast lane to future vehicles”, toteaa Valmet Automotiven viestintäpäällikkö Mikael Mäki.

Valmet Automotive nostaa viestinnässään yhä vahvemmin esille ihmisen – osaajan, jonka panos on välttämätön niin yrityksen kuin asiakkaan menestykselle. Autotehtaan sankari on käsite, joka vaikuttaa autotehtaalla ja on ollut viestinnän kärkenä rekrytoinneissa vuodesta 2016 alkaen.