Crusell-viikko käynnistyy lauantaina jazzilla

0
Toiminnanjohtaja Petri Hatakka (vas.), Crusell-naisten puheenjohtaja Marsa Mattila sekä tiedottaja Pekka Haapanen lähtevät tulevaan Crusell-viikkoon innostunein mielin. Kuva: Saana Viinikkala

Tänä vuonna Crusell-viikko tarjoaa musiikillisia elämyksiä niin klassisen kuin kevyenkin musiikin ystäville. Crusell-viikon toiminnanjohtaja Petri Hatakka ja tiedottaja Pekka Haapanen odottavat innostuneen jännittyneinä tulevaa viikkoa ja toivovat, että ihmiset löytäisivät festivaalin lukuisiin laadukkaisiin konsertteihin.

– Monet ajattelevat, että Crusell-viikolla on vaan klassista musiikkia, josta ei välttämättä ymmärrä mitään, mutta se ei pidä paikkaansa. Tarjolla on monenlaista musiikkia, esimerkiksi tangoa, ja koko festari päräytetään käyntiin huippujazzilla. Kaikille varmasti löytyy jotain, Haapanen uskoo.

Lue lisää 26.7.2018 lehdestä