Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti – poliisi kaipaa havaintoja citymaasturin kuljettajalta

0

Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti tieliikenneonnettomuudessa Taivassalossa keskiviikkona noin kello 13. Hänet vietiin sairaalaan tapahtumapaikalta.

Poliisi sai klo 13.02 ilmoituksen Taivassalossa tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa moottoripyörä oli osallisena.

Esitietojen mukaan Turuntietä pitkin Taivassalon suuntaan moottoripyörän edessä on ajanut musta BMW-merkkinen citymaasturi. Tapaamiskohta on ollut ennen Paltvuoren ja Hylkiläntien risteystä Turusta tultaessa.

Kyseisen citymaasturin kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan ja kertomaan havainnoistaan virka-aikana Uudenkaupungin poliisipäivystykseen numeroon 0295 417 476 tai sähköpostilla osoitteeseen vihje.uusikaupunki@poliisi.fi.