Kaksi kaupungin pakettiautoa anastettiin – toinen yhä kateissa

0
Tiistaina 7.8 illalla 21.00-21.30 välisenä aikana murtauduttiin Ketukalliontie 9 osoitteessa olevalle Uudenkaupungin kaupungin varikolle ja anastettiin autojen avaimia. Hieman puolen yön jälkeen varikolta anastettiin kaksi pakettiautoa.Tekijät mm rikkoivat varikolle johtavan portin ajamalla siitä läpi varikolta käyttöönotetulla pyöräkuormaajalla.
Poliisin tutkinnassa on selvinnyt, että autoilla on ajettu reittiä Lepäistentie-Korssaarentie-Lyökintie Pyhämaantie-Rantatie Uudenkaupungin suuntaan. Toinen anastetuista autoista löytyi Kursilantien varresta hylättynä. Toisella autolla on ajettu tuloreittiä takaisin Uuteenkaupunkiin ja viimeinen havintotieto autosta on Tyllikujalta.
Kateissa oleva auto on merkiltään Toyota Proace, rekisteritunnus TZM-286 ja se on väriltään valkoinen. Autossa Uudenkaupungkin kaupungin tunnukset ovissa ja katolla on varoitusvalopaneeli.
Poliisi pyytää havaintoja ja tietoja kyseisistä autoista ja niihin liittyvistä henkilöistä. Havainnot ja tiedot voi ilmoittaa vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Uudenkaupungin poliisipäivystykseen 0295417476