Arvo aloittaa Puustissa

0
Arvon työntekijöiden sairaanhoitaja Jenni Tolosen (vas) ja lähihoitaja Juha Penttilän kanssa tulevasta toiminnasta keskusteli Uudenkaupungin terveyskeskuksen johtava ylilääkäri Pia Lahtinen. Kuva: Eija Isotalo

Tiistaina Aktivointikeskus Puustissa Yliselläkadulla avautuu Aikuisten vastaanotto Arvo, joka auttaa maksuttomasti uusikaupunkilaisia työikäisiä ja aikuisia elämänhallinnan sekä arjenhallinnan pulmissa.

Aikuisten vastaanotto sai alkunsa puolitoista vuotta sitten sosialidemokraattien valtuustoryhmän aloitteesta.

– Samaan aikaan aloitteen kanssa viranhaltijat miettivät, olisiko lapsiperhepalvelujen Perhekeskus-malli muunneltavissa käyttöönotettavaksi myös aikuisten palveluihin. Samanlaista matalan kynnyksen tai mieluummin kynnyksettömän palvelun paikkaa katsottiin tarvittavan myös työikäisille, totesi Uudenkaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Rantanen avatessaan Arvon maanantaina.

Aikuisten vastaanoton avaamisen kunniaksi Aktivointikeskus Puustissa oli maanantaina koko talon avoimet ovet.

Lue lisää 25.9.2018 lehdestä