Alaikäinen poika pahoinpideltiin jäähallin pihalla

0

Poliisi pyytää havaintoja Uudenkaupungin jäähallin pysäköintialueella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello 1.30 tapahtuneesta alaikäisen pahoinpitelystä.

Poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan noin 30-vuotias mies oli lyönyt useita kertoja alaikäistä poikaa kasvojen alueelle sekä potkaissut maassa makaavaa nuorukaista. Nuorukaisen vammat eivät vaatineet sairaalahoitoa. Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Tapahtuma-aikaan jäähallin pysäköintipaikalla oli ollut kaksi BMW-merkkistä henkilöautoa, joista toinen oli harmaa ja sen rekisteritunnuksen kirjaimet ovat AYC. Toinen auto oli väriltään sininen ja malliltaan farmari. Autoissa olleiden henkilöiden osuutta asiaan selvitetään.

Pahoinpitelijä oli iältään noin 30-vuotias, kalju, noin 185 cm pitkä ja hänellä oli nenässään koru ja päällään musta takki.

Poliisi pyytää jotain asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Uudenkaupungin poliisiin virka-aikana numeroon 0295 417 476 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.