Autotehtaan tämän vuoden rekrytointitarve on täytetty

0
Valmet Automotiven tämän vuoden suurin henkilöstötarve, noin tuhat uutta työntekijää, on täytetty. Tehdas tarvitsee kuitenkin vaihtuvuuden vuoksi kuukausittain 30-40 uutta työntekijää. Kuva: Iidaliisa Pardalin

Valmet Automotive kertoi alkuvuonna tarvitsevansa tänä vuonna yhteensä noin 1 000 uutta työntekijää, jotka kaikki on nyt palkattu. Autotehdas tarvitsee vielä kuukausittain kuitenkin noin 30–40 uutta autonrakentajaa täyttämään vaihtuvuutta. Tehtaalla työskentelee nyt noin 4 500 henkilöä ja henkilöstömäärällään autotehdas on maan suurin tehdas.

– Tehtaan tämän vuoden rekrytointitarve ja henkilöstömäärä ovat nyt täynnä. Toki me tarvitsemme kuukausittain edelleen uusia työntekijöitä vaihtuvuuden täyttämiseksi. Autonrakentajia lähtee mm. opiskelemaan tai palaa takaisin kotiseudulleen, kertoo henkilöstöjohtaja Tomi Salo Valmet Automotivelta.

Lue lisää 16.10.2018 lehdestä