Kangasvalotaulu on syksyn hitti

0
Kangasvalotaulu on noussut suureksi hitiksi viime viikkojen aikana. Kaupunkikankaan ikkunoista loistava valo luo tunnelmaa hämärässä. Kuva: Päivi Sappinen
Kangasvalotaulu on noussut suureksi hitiksi viime viikkojen aikana. Kaupunkikankaan ikkunoista loistava valo luo tunnelmaa hämärässä. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Tämän syksyn ykköshitti on ollut tunnelmallinen kangasvalotaulu. Taulun voi rakentaa pingottamalla kankaan esimerkiksi styroksin päälle ja kiinnittämällä valot sopiviin paikkoihin kankaan kuviossa. Lopputuloksena on näyttävä ja kaunis kaamosajan sisustuselementti.

– Kangasvalotaulu on noussut hitiksi ihan nyt viimeisten muutaman viikon aikana. Eli joku on keksinyt idean, laittanut sen nettiin ja se on lähtenyt siitä leviämään. Niin näitä erilaisia hittijuttuja nykyään syntyy, Kodin Kangastus -kangaskauppaa pyörittävä Mervi Kluuskeri sanoo.

Kodin Kangastuksen yrittäjä Mervi Kluuskeri näyttää, millaiset sävyt ovat syksyisin suosiossa. Kuva: Päivi Sappinen

Lue lisää 25.10.2018 lehdestä