Kokaiinia, amfetamiinia ja alkoholia veressä – poliisi listasi viikonlopun ratit Vakka-Suomesta

0

Henkilöautolla liikkeellä ollut uusikaupunkilaismies puhalsi sunnuntaina poliisin alkometriin 0 promillea, mutta hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Poliisi kertoo, että miehellä oli lisäksi voimassa oleva ajokielto. Poliisi vei miehen verikokeelle sairaalaan.
Tapaus sattui Kartanonkadulla sunnuntaina kello 23.10.

Pyhärannassa poliisi kirjasi sunnuntaina henkilöauton tieltä suistumisen, rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen. Tapaus sattui Rantatiellä kello 17.45.
Tieltä suistunut raumalaismies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti oli positiivinen kokaiinille ja amfetamiinille.
Tuloksen selvittyä paikalla ollut ensihoidon yksikkö otti mieheltä verikokeen. Raumalaismies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Autoon tuli lieviä vaurioita.

Ulkopaikkakuntalaisen 1966 syntyneen kuorma-auton kuljettajan epäillään syyllistyneen liikennejuopumukseen Uudessakaupungissa. Poliisin kuljettajalle suorittama puhalluskoe antoi tulokseksi 0,38 mg/l. Poliisi puhallutti kuljettajan sunnuntaina.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta myös Laitilassa. Vuonna -58 syntyneen mieshenkilön epäillään ajaneen henkilöautoa päihtyneenä sunnuntaina. Kuljettajalle tehty tarkkusalkometrikoe antoi tulokseksi 0, 47 mg/l.