Kolmas jakso taas liikaa Korihaille

0

Mitäköhän siellä pukukopissa oikein höpötellään? Korihaiden vieraspeli Nokialla oli hallussa puoliaikaan asti, jota vieteltiin tilanteessa 40-39. Sitten mentiin pukukoppiin ja tauon jälkeen alkoi se kuuluisa kolmas jakso. Tutuksi tullut ilmiö nähtiin myös tässä pelissä eli lähes kaikki meni jälleen mönkään.
Tauon jälkeinen runsaat viisi minuuttia meni isännille masentavasti 17-2 ja tämä johto olikin sitten lopullista mallia. Korihait hilautui lopussa lähemmäksi, mutta ei päässyt enää riittävän lähelle. Lisäksi viimeisellä minuutilla käämit paloivat ja virheitä otettiin enemmänkin. Näin Nokia kaunisteli loppunumeroiksi 91-80.
Korihaiden suurin murhe oli kaukoheitot, jotka eivät ole kulkeneet vielä yhdessäkään sarjapelissä. Neljä kolmosta upottanut Stephon Jelks osui ainoana kaaren takaa hyvällä prosentilla. Jelksin saldo oli 12 pinnaa kuin myös Bryan Colemanin. Tosin Coleman tarvitsi tuohon pinnamäärään paljon heittoja. Jelks jatkoi myös vahvaa tahtia korin alla, kun levyreitä tarttui 12 kappaletta.
Ilahduttavinta oli Brandon Conleyn 20 pinnaa ilman yhtään ohiheittoa. Conley pystyi myös välttämään miehelle ominaiset virhevaikeudet.
Emil Djeen ja Mario Edwards nakuttivat 11 pistettä mieheen.
Nokian ykkösmies oli pelätty korinalusjätti Sean O’Mara (27p.), joka oli vaikea pideltävä ukilaisille.
Korihaiden matsit jatkuvat lauantaina kotikentällä, kun vastaan asettuu Joensuun Kataja.