Korihait pisti Katajan tähtisikermän polvilleen

0

Korihait uhmasi hyvällä tavalla todennäköisyyksiä ja korkkasi voittotilin auki yllättämällä yhden mestarisuosikeista. Eurokentillä menestystä niittäneen Joensuun Katajan intensiteetti oli ajoittain vahvaa, mutta kotijoukkue pystyi vastaamaan siihen erinomaisesti.
Lähes koko pelin hallinnut petokala kykeni tasapainoiseen esitykseen myös kolmannella jaksolla, joka on ollut kolmessa aiemmassa pelissä murheenkryyni. Kataja nousi muutamaa minuuttia ennen loppua vielä kahden pisteen päähän, mutta hyökkäyspäässä tuli ukilaisille tärkeitä onnistumisia ja riemu lehahti valloilleen Pohitullissa 88-80 voitolla.
Pelintekijä Mario Edwards joutui koviin pihteihin, mutta siitä huolimatta nakkasi 18 pistettä ja jakeli peräti kahdeksan syöttöä. Bryan Coleman (15p.) pelasi parhaan pelinsä haipaidassa. Topias Kuukkanen säkitti 14 pinnaa. Marius Van Andringa sekä Brandon Conley saivat kasaan 12 paunaa mieheen. Lisäksi on nostettava Mika Nuolivirran esitys päivänvaloon. Sarjan pisimpien pelaajien joukkoon kuuluva Nuolivirta väläytti heittotaitoaan ja nakkasi kaksi kolmosta sisään.
Korihailla on erittäin tärkeä peli jo tiistaina, kun KTP saapuu Uuteenkaupunkiin.