Korihait sortui taas kolmanteen jaksoon

0

Korihait lähti illan KTP-peliin ennakkosuosikkina, sillä kotkalaiset olivat kontanneet kahdessa edellisessä pelissään kunnolla kun taas Korihailla oli vyöllään komea voitto Katajasta. Mutta ennakot sai taas kerran heittää romukoppaan. Korihait sortui huonoon kolmanteen jaksoon ja selvästi enemmän voittoa halunnut KTP nappasi voiton lukemin 99-89.

Avausjakson jälkeen oltiin vielä Korihaiden kahden pisteen johdossa, mutta tauolla tapahtui jälleen jotain mystistä, tai ei ehkä sittenkään.

– Korihait ja erityisesti Mika Nuolivirta pääsi avauspuolikkaalla rullaamaan helppoja koreja. Vaihdoimme hieman palloscreenin puolustusta ja aloimme saada stoppeja, totesi KTP:n Tomi Kaminen pelin jälkeen.

Korihait kolmoset toimivat vielä kolmannen jakson alkupuolella mutta sitten nekin alkoivat sakata ja KTP meni menojaan.

Korihaiden Damion Dantzler pyöritteli päätään lehdistötilaisuudessa.

– Kerroin tauolla, että KTP tarvitsee voittoa ja tulee kovaa toisella puolikkaalla, mutta silti kävi näin.