Petokalan kotiavaus sujui kaksijakoisesti

0

Korihait oli vakaasti päättänyt näyttää epäilijöilleen kotiavauksessa. Hallitseva Suomen mestari tuli parketille aavistuksen iltaunisena ja petokala pääsi jylläämään täydellä teholla. Erittäin aktiivisen puolustuksen ja hyvän pallonliikkeen avulla ukilaiset johtivat tauolla peräti 50-34.
Vierasjoukkue käväisi pukukopissa hakemassa ammattiylpeytensä ja kotijoukkueen pippalot loppuivat kuin seinään. Kauhajoki kuroi 16 pisteen etumatkan kiinni vajaassa viidessä minuutissa ja hilautui pikkuhiljaa ohi vieden pisteet numeroin 86-93.
Korihaiden esitys oli tuloksesta huolimatta positiivinen. Pelkästään Kauhajoen heräämisestä ei ollut kysymys, Korihait pakotti vieraiden tärkeät miehet hikoilemaan isoja minuutteja.
-Sanoin tauolla meidän jätkille, että te pelaatte päin persettä ja olette huolimattomia. En silti ota mitään Korihailta pois. He tekivät tästä pelin, Kauhajoen valmentaja Jussi Laakso kehui.
Korihaiden parhaat pistemiehet olivat Stephon Jelks ja Emil Djeen, jotka paukuttivat 17 pistettä mieheen. Haiparven ongelmakohta oli levypallot, joissa ainoastaan Jelks kunnostautui repimällä kymmenen irtopalloa.
Korihaiden pelit jatkuvat keskiviikkona Nokialla.