Rattijuoppoja Levysepänkadulla ja Raumantiellä

0

Uusikaupunkilainen mies ajoi tiistaina mönkijällä Levysepänkadulla olevan teollisuushallin pihalla ja hänellä oli kyydissään yksi henkilö. Mönkijä kaatui nopean käännöksen takia kyljelleen ja kyydissä ollut matkustaja loukkaantui. Mönkijää kuljettanut mies puhalsi 1,71 promillea. Poliisille ilmeni myös, ettei hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Loukkaantunut matkustaja kuljetettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Mönkijän kuljettaja vietiin verikokeelle.

Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi tavoitti mönkijäkuskin tiistai-iltana.

 

Toinen poliisin tiedottama rattijuopumus tapahtui viime yönä Raumantiellä. Mopoautolla liikkeellä ollut uusikaupunkilainen nuori mies puhalsi 0.47 mg/l. Kuljettaja vietiin poliisiasemalle tarkkuuusalkometrikokeeseen jonka tulos oli 0.39 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi nappasi miehen kiinni torstaina kello 00:33.