Seagulls liian vahva Korihaille sarja-avauksessa

0

Korihaiden liiga-avaus jätti toivomisen varaa, vaikka pahemminkin olisi voinut mennä. Seagulls Helsingistä oli odotetun kova, mutta suuren luokan selkäsaunaa ei petokala suostunut ottamaan. Toisen ja kolmannen jakson heikot vaiheet päästivät isännät karkumatkalle. Lopussa ukilaiset kaunistelivat numeroita ja peli päättyi lukemiin 87-72.
Korihailla oli suuria vaikeuksia hillitä jenkkikaksikko Andre Spight-Wayne Blackshear menoa. Spight pisteli palloa pussiin 20 pinnan arvoisesti ja Blackshear takoi Seagullsille peräti 35 pinnaa. Korihaiden jenkit eivät saaneet neljään pekkaankaan samanlaista pistemäärää.
Näkyvin mies ukilaisista oli Mario Edwards, joka pussitti 16 pistettä ja jakeli kuusi syöttöä. Topias Kuukkanen väläytteli kaukoheittotaitojaan neljällä kolmosella. Kuukkanen oli toiseksi paras pistemies 12 paunalla. Kaksinumeroisiin ylsivät myös Marius Van Andringa (11p.) ja Stephon Jelks (10p.).
Kotiavaus on edessä lauantaina, kun hallitseva Suomen mestari Kauhajoen Karhu saapuu Poharille.