What´s going on -sivu Uudenkaupungin Sanomiin

0
Granger Simmons on kotiutunut kuudessa vuodessa Uuteenkaupunkiin hyvin ja haluaa nyt olla avuksi muille muualta muuttaneille. Englanninkielinen What’s going on -sivu alkaa ilmestyä Uudenkaupungin Sanomissa noin kerran kuukaudessa. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Yksi Granger Simmonsin monista ideoista konkretisoituu, kun Uudenkaupungin Sanomissa ilmestyy ensimmäinen englanninkielinen What’s going on -osio.

Uuteen maahan ja kulttuuriin sopeutuminen vaatii paljon keneltä tahansa, ja sen kokeneena Simmons haluaa olla apuna muille.

– Koska olen asunut täällä jo pidempään, saan paljon kyselyitä hyvin arkisista asioista, kuten vaikka siitä, mihin täällä mennään synnyttämään. Äskettäin osuin myös sattumalta samaan aikaan maitohyllylle vasta kaupunkiin saapuneiden koripalloilijoiden kanssa, jotka pähkäilivät, mikä kaikista kymmenistä purkeista on tavallista maitoa. Ja mitä ihmettä on piimä, hän kertoo naureskellen esimerkkejä arkisista tilanteista.

What’s going on tulee ilmestymään lehdessä keskimäärin kerran kuukaudessa. Tarkoitus on kerätä yhteen tietoa paikallisista tapahtumista ja arkisesta elämästä Uudessakaupungissa.

Lue lisää 30.10.2018 lehdestä